onsdag 18 januari 2012

Läppglans från MIYO

God morgon!


I veckan fick jag hem massa spännande produkter från ett sminkmärke som heter MIYO (My Identity Youthfully Original). Det ska nu lanseras i Sverige och så här skriver de i sitt utskick:
"Ett komplett kosmetiksortiment som riktar sig till unga trendiga tjejer som vill ha kvalitet, inspiration, färg, mode och riktigt bra priser!"


Priserna ligger mellan 29-59 kr. För mig är innehållet det viktigaste, så vi får se om produkterna håller måttet. Först ut är läppglansen:
(utan blixt)
MIYO Kiss me lipgloss i nyanserna Bling 03 och Flirt 05.
(med blixt)
På handen från vänster: Flirt 05 och Bling 03. 
Flirt ger en riktigt snygg hallonrosa ton. Bling ser mest transparent ut och det var svårt att fånga glitterkornen som endast syns i vissa vinklar.
Dessutom luktar båda glansen starkt av jordgubbsgodis. Jag som annars gillar gloss med "smak" kan tycka att dessa har lite väl utstickande doft.
På läpparna ser Bling helt transparent ut och jag ser inte skymten av några glitterkorn. Dessutom fick jag doppa om applikatorn fem gånger för att få något på läpparna. Synd för färgen var snygg i hylsan.
Flirt ger däremot mer färg på läpparna. Även här får jag doppa applikatorn flera gånger, men när färgen väl är på gillar jag den starkt! Detta kan jag tänka mig att använda framöver.


Nu hann jag inte testa hur de sitter på under dagen, men kan uppdatera er om det senare.


För er som gillade glansen ligger de på 49 kr styck och kommer i hela 18 olika färger! Ska kolla upp var man får tag på produkterna då detta inte stod med.

Inga kommentarer: