fredag 20 januari 2012

Modig.

Modig. Det är vad jag känner mig just nu som visar dessa bilderna...


Jag gör det inte för min egen skull (tro mig, jag hade gärna sluppit) utan för jag vet att jag inte varit ensam om det här problemet och för att jag ofta får frågor vad man kan göra åt det.


Som jag berättat för er fick jag för 1,5 årsedan stora problem med min hy. I januari 2011 började jag därför gå till en hudterapeut som en vän rekommenderade. 
Hon använde sig av Exuviance, och från att ha blandat 10 olika märken och testat "hemmakurer" som inte fungerade bytte jag ut hela min hudvård mot detta. Jag började också gå regelbundet på behandlingar för att motverka de ärr och blemmor som fanns.


Nu har jag gått hos Camilla (min hudterapeut) i snart ett år och tänkte att jag skulle visa vilken skillnad det blivit och att det faktiskt finns saker som hjälper:


(Bilderna oretuscherade - jag har endast lagt på ett varmare filter på den nedre för den var tagen i så kallt ljus).
Före: Den här bilden är tagen 4 Mars 2011, jag hade alltså gått hos Camilla i två månader. Innan bilden togs hade jag som "gropar" (ärr) i pannan som redan här blivit bättre men fortfarande syntes i vissa vinklar. Dock ser man många röda ärr efter blemmor.
Efter: Fotad 30 December 2011. Här ser ni min panna igen, dock något blekare men helt osminkad. Ska jag vara ärlig trodde jag inte ens själv att det kunde bli så här bra - groparna är borta och ärren är nästan helt försvunna!


Jag visar som sagt inte detta för att få medlidande - jag är nöjd som jag är :) - utan för att visa andra att det faktiskt finns hopp och det går att göra något åt det!


De behandlingar jag gjorde var AHA tills jag fick bukt med finnar och blemmor. I oktober började jag med Micro dermabrasion som är en hudslipning som slipar ner och jämnar huden för att få bukt med ärr, linjer och ojämnheter i hyn.


Eftersom jag märkt sån skillnad och vet att flera frågat vad jag gjort så fixade Camilla på Laser&Estetik två erbjudanden för er läsare:


AHA - första behandlingen för 350 kr (ord.pris 450 kr)


Microdermabrasion - första behandlingen för 450 kr!! (ord.pris ca.700 kr) 


HÄR kan du läsa mer om dessa två erbjudanden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt starkt av dig Therese, men nyttigt och hjälpsamt för bl.a mig. Hur länge gäller erbjudanden? Hur ofta har du gjort dessa behandlingar? Massor av kramar till dig, Ywonne.

Melinda sa...

Jag har också haft problemhy. Tyvärr så ville alla hudterapeuter behandla mig för acnehy vilket gjorde saken värre. Mer utbrott och flötig hy som bara glänste. Så jag insåg att jag hade torr hy och slutade till någon hudsalong och behandlade mig själv. Jag fick inte så mycket utbrott längre men hade en massa ärr. Träffade på en granne som jag började umgås med som är hudterapeut och som kör behandlingar på mig idag. Produkter för torr hud har jag köpt av henne och hon har kört lite ansiktsbehandlingar varvat med kemiska peelingar i två år nu tror jag och nu är det superbra!! Man ser knappt att jag har några ärr längre och jag får beröm för min fina hy. Så kul faktiskt!!

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Erbjudandet gäller till sista Februari. Jag gick på AHA 1-2 ggr/månad precis i början, sen 1 gång/månad. Nu har jag gjort Microdermabrasion 3 ggr (varje 1,5 månad) :) Tack för din fina kommentar! KramMelinda: Jo vissa får ju acne för att man är torr, har haft kollegor med samma problem.
Vad skönt att det blivit så mycket bättre! Verkligen glad för din skull :) Rätt behandling är ju A & O :)

Anonym sa...

Ja,det var verkligen skillnad på bilderna och behandlingen du gick. Jag själv är helt besatt av ekologisk hudvård och skulle varmt tipsa om 100 % naturlig och ekologisk hudvård som har funkat på mig utmärkt. Sedan jag bytte ut mitt syntetiska hudvård mot ekologisk hudvård är min hud inte lika glåmig längre. Jag har bland hy och är fet i T zonen. Jag har inga finnar längre sen jag börjat använda arganolja och African Black Soap som. Skulle aldrig kunna vara utan de :) Tipsar varmt. Finns att köpa här. http://bodybazar.com