torsdag 9 februari 2012

Chanel - Vårlook 2012

Hejsan!

En rolig sak som hände på jobbet idag var att Chanel äntligen fick in sin vårlook - och jag älskar den!

Ovan ser ni två saker jag starkt överväger att investera i:

Det första är en rouge som blir helt fantastisk på i en kall rosa ton.

Nummer två är en 4-palett med ögonskuggor i aprikos, glittrande beige, gråbrun och lila - lika snygg till vardags som till fest.

Dock ligger ju priserna runt 500 kr styck, men dessa känns ju riktigt användbara!

Vad tycker ni ska jag slå till? ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fräscht som bara den. Absolut ska du köpa dem. Det tänker bannemej jag också göra :-)Tack för tipset! Vilken av deras läppglans tycker du passar bäst till? Kram, Ywonne.

Anonym sa...

Eller läppstift för den delen? Gärna något som sitter bra. Kram, Ywonne.

Jessica sa...

Hej! Tack för en kanonblogg!! Jag ska ha lite mer åt det kalla hållet i makeup. Har rouge sugar muffin från Makeup store, ljus highlighter som ögonskugga, foundation o mascara, med andra ord en ganska lätt makeup. Tips på läppglans som ger färg o ser fräscht ut. Tittat på Chanel vårkollektion o läppglans nr161 men blev osäker om den e för varm. Jag har ljus hy o blå ögon, ungefär samma hårfärg som dig. Tack o ha en mysig helg! Mvh Jessica

Maria sa...

Chanel har så härliga make-up produkter! Ögonskuggorna var superfina.

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Jag är nästan säker på att jag ska ha rougen i alla fall! ;) Jag har inte superbra koll på vad nyanserna heter, men såg att det fanns flera fina nyanser som skulle funka till. Tycker du ska ha ett kallare rosa :)

Jessica: Hej, vad roligt att du tycker det!
Jag älskar smashbox O-gloss för en fräsch look, ska kolla närmre på jobbet efter fler nyanser jag tror skulle passa. Återkommer med det! :)

Maria: Ja dom gillar jag starkt!

Therese Skönhetsblogg sa...

Jessica: Nu har jag kollat lite noggrannare och 161 tycker jag inte blir för varm, tror absolut den passar! Sen tycker jag du ska kolla in Rouge Allure lipgloss 56 Imaginaire - den är snäppet kallare och blir vårigt fräsch! :)

Ywonne: Båda glossen här ovan tror jag skulle passa dig med, sen kollade jag ut ett till jag tror du skulle kunna bära upp: Chanel rouge allure laque 76 Ming. Riktigt fin färg!