tisdag 21 februari 2012

Jag gjorde det!!

Jag köpte Chanel rougen från vårkollektionen! 

530 kr fattigare är jag nu och jag kan säga att jag aldrig lagt så här mycket pengar på en rouge, men den här var bara såå fin... Eller vad säger ni?
 Blush Horizon de Chanel, Soft glow blush 530 kr.

Lyxigt ska det vara, med sammetspåsar och extra borste till rougen.


Rougen är uppdelad i två delar, den övre går i en kallare rosa ton och den undre är mer aprikos. Jag brukar blanda alla färgskikt för en fräsch rosa ton med lite snygg lyster.
Och nu till nästa dilemma: ska jag våga "förstöra" det fina mönstret och texten och börja använda den...??

- Hell yeah! ;)

8 kommentarer:

Lenore sa...

Enkel design, men ack så vackert! Förstå då mitt dilemma med diors rospaletter som jag inte vågar sätta borsten i!

Anonym sa...

Jag köpte rougen och ögonskuggorna idag. Riktigt fina, och visst sjutton känns det lyxigt. Jag instämmer helhjärtat i ditt "hell yeah", för visst ska det pryda ens ansikte och inte hyllan i badrummet. Köpte förresten det ljusorange nagellacket också :-) Jag skyller allt på dig Therése om någon undrar varför jag blivit så galen i smink! Massor av kramar, Ywonne.

Maria Q sa...

ååh jag tycker det var helt rätt att köpa den, så läcker!

Jobbade på Åhléns i helgen och var på smashbox och frågade efter dig, synd att du inte var där! Superlängesedan vi sågs nu :(

Wysteriia sa...

Haha alltid det dumma med dyrt fint smink...vågar man börja använda?!?! ;) haha

Therese Skönhetsblogg sa...

Lenore: Ja förstår precis!!

Ywonne: Härligt! Ja det är ju till för att användas :) Det ljusrosa är riktigt snyggt. Antar att mitt intresse smittar av sig :) Kram

Maria: Åh vad typiskt! Jobbar du där igen snart? I såna fall måste du komma förbi och säga hej! :)

Wysteriia: Haha ja, visst är det typiskt.. :P

Sminkhörnan sa...

Ljuvligt vackert. Nån gång ibland får man unna sig dessa dyrgripar. Synd bara att man blir så kusligt sugen på nästan alla produkter, hela tiden!

Anonym sa...

När jag blev sminkad av dig så sa du att jag skulle lägga rougen från tinningen ner under kindbenet. Gäller samma med den här rougen eller kan den med fördel även läggas på kindbenet? Skulle förresten gärna se en dagens look med både rougen och ögonskuggorna ur vårkollektionen! Kram, Ywonne.

Therese Skönhetsblogg sa...

Sminkhörnan: Ja visst är det så!!

Ywonne: Jag rekommenderar alltid att man lägger rouge på kindbenet och upp mot tinningen. Solpuder däremot kan man med fördel lägga under kindbenet och upp mot tinningen för en markerande effekt :)