torsdag 2 februari 2012

Jag har varit lärare!

Hejhej!


Kommer ni ihåg att jag sa för ett tag sedan att jag kanske skulle få göra något jag velat ända sedan jag utbildade mig??


IDAG gjorde jag det!! Jag jobbade som lärare på IMC (för er som inte vet vad IMC står för så är det Make up stores egen makeup artist utbildning International Makeup Center) - skolan där jag själv gick för nästan exakt fyra år sedan och utbildade mig till makeup artist!


Såå j-kla roligt var det. Jag undervisade i hur man gör en sotning steg-för-steg och därefter sminkade eleverna varandra under min vägledning.


Nu har jag ju ett ganska tight schema på Åhléns, men när jag är ledig kommer jag från och med nu hoppa in som lärare på IMC här i Göteborg emellanåt.


Nu vet ni alltså vad som var det "hemliga"! :)

6 kommentarer:

Aidas Make Up sa...

ÅÅH GRATTIS THERESE!!! Vilken fantastisk möjlighet och vilket bevis på att du är så grym på det du gör. Jag är innerligt superglad för din skull, grattis!!!!!

Therese Skönhetsblogg sa...

Aida: Tusen tack!! Det betyder massor för mig att få göra detta och är glad att andra glädjs med mig! :)

Anonym sa...

Grattis! Vilken möjlighet och vilket erkännande av din yrkesroll och de färdigheter du har. Jag upphör aldrig att förvånas över vad du berättar om på bloggen, jättespännande :-) Kram, Ywonne.

Lotta sa...

Grattis!

Shamrock sa...

Vad kul. Grattis!

Therese Skönhetsblogg sa...

Tack! Ja det känns fantatsikt! :)