onsdag 14 mars 2012

Dagens Look - Tender pink

God kväll!


Hoppas att ni alla haft en fin dag. Själv hade jag en toppendag, efter gym och massage rundades den av med en mysig fika med bästisen :)


Så här har jag sett ut idag...
 
Bas: Exuviance foundation, Jane Iredale puder, MUS reflex cover + Estée Lauder double wear concealer.
Kinder: Smashbox Fusion soft lights baked starburst, Blush horizon de Chanel.
Bryn: MUS tri brow color, MUS brow set fix clear
Ögon: Smashbox lid primer, Sephora eye shadow tender pink nr.27, Shiseido corrector pencil (ljus kajal i ögonbandet).
Läppar: Chanel Rouge allure laque 707.
Idag testade jag en mascara från Estée Lauder och måste säga att jag blev riktigt positivt överraskad! Double Wear zero-smudge lengthening mascara heter den och kommer bli en trogen följeslagare framöver :)

9 kommentarer:

Jessica sa...

Hej!
Vilken kanonblogg du har!
Måste fråga dig, hur du gör på kvällen när du tvättar bort makeupen med gentle cleansing creme från Exuviance? Jag har den oxå men känns ändå som att det ej blir tillräckligt rent, förstår inte vad jag gör tokigt. Det är tack vare din blogg som fått mig att våga prova Exuviance och ännu fungerar det förutom rengöringen. Jag har ungefär samma produkter som dig förutom att jag använder evening restorative complex både dag och natt. Funderar på att köpa till vespera bionic serum men rädd för att den ska vara för tung, hur upplever du den? Min hud är ganska yttorr och märker direkt när jag är stressad eller runt ägglossning och mens med mer finnar runt hakan.
Tack tack för din hjälp! Kram Jessica

Anonym sa...

Superfin som vanligt :-) Förresten vill jag påpeka att när jag gör inlägg på din blogg, även om jag skriver som anonym, så skriver jag alltid under med mitt namn så att du ska veta vem det är. Andra anonyma inlägg utan namn ska inte tillskrivas mig. Kram, Ywonne.

Anonym sa...

Hej Jessica! Jag använder också Exuviance ( hela serien) sedan 5 år tillbaka. Jag är extremt nöjd! Testa rengöringen som heter "Purifying cleansing gel" istället. Den tar bort sminket men är ändå mild. Jag tror inte att Vesperaserumet blir för tungt! Men använd inte nattkrämen på dagen - den har ju inget solskydd! Eller du kanske kompletterar med annan spf. Lycka till! Hälsningar Charlotte

Petra sa...

Dina läppar är ursnygga.

Camilla sa...

Snyggt...som vanligt :)
Kram!

Therese Skönhetsblogg sa...

Jessica:
Hej! Vad roligt att du tycker det :)

Jag använder först L'Oréals Dermo-expertise gentle lip and makeup remover för vattenfast smink runt ögon och även i övriga ansiktet. Det brukar funka bra och torkar inte ut. Ibland använder jag purifying cleansing gel före Gentle cleansing creme men känner att jag kan bli lite uttorkad då.
Tycker att ansiktsvattnet tar bort den sista smutsen.

Just nu använder jag faktiskt nattkrämen både dag och natt jag med men har solskydd både i min foundation och i mitt puder, så tänk på (som Charlotte sa) att komplettera med solskydd på dagen :)

Vespera bionic serum är toppen! Jag hade problem med torrhetslinjer (yttorrhet)som nästan är helt borta nu. Det använde jag bara på natten, annars kände jag att jag kunde få mer utslag på haka osv.

Nu är den slut så testar faktiskt Estée Lauders advanced night repair (funkad dag och natt) som känns toppen.

Hoppas detta hjälpte dig en aning! :) Kram Therese

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Tusen tack! Jo jag vet vilket du syftar på, det blev nog bara en reflex att skriva det. Sorry! Bra att du sa till, det är åtgärdat nu :)

Petra: Tack, jag gillar verkligen den färgen!

Camilla: Åh, tack så mycket! Kramar

Lotta sa...

Är inte den mascaran en sån där tub mascara? Som man drar av? Jag drar mig för att använda sådana, har i och för sig bara provat Kanebos, men den var hemsk att få bort.
Du ser väldigt fräsch ut! Och som vanligt gillar jag läppfärgen.

Anonym sa...

Tack Therése :-) Jag var inte det minsta upprörd, men började fundera på om någon skulle skriva något otrevligt eller olämpligt och du skulle tro att det var jag...hemska tanke :-( Du vet ju iochförsig hur jag brukar kommentera, så det är nog ingen fara :-) Kram, Ywonne.