söndag 18 mars 2012

Jag just nu...

God morgon!

Så här ser jag ut just nu. Har precis fixat iordning mig och ska åka iväg till jobbet.

Lägger upp bättre bilder plus alla produkter efter jobbet :)

Kommer under dagen fota en smink-grej jag fick syn på igår som jag vill köpa!

9 kommentarer:

Jess sa...

Vad kul med lite tips på make-up! Kikar in igen! :)
Ha en bra dag på jobbet!

Jessica sa...

Ursnygg som vanligt!!
Jag har i ett tidigare inlägg frågat dig om Exuviance, tack för ditt svar, hjälpt mig massor. Vi verkar ha i stort sett samma hudtyp
Jag har precis köpt vespera serum o hoppas på att den ska lugna ner min stressade o yttorra hy. Blir totalt uttorkad på evening restorative creme så den får vänta ett tag nu o kör på serumet ett tag istället då ska vara lite snällare.
Hur mycket tar du utav serumet till hela ansiktet? Började du ta det varje kväll eller tog du det lugnt i början med typ varannan? Det området som var ditt mest känsliga, var du försiktig där eller aplicerade du lika i hela ansiktet, märkte du en försämring i början?
Stort tack igen för all hjälp!
Må så gott/ kram Jessica

Anonym sa...

Du passar bra i blått. Jättefin! Hoppas du mår bättre nu :-) Kommer förresten till Göteborg i början av maj och vill boka in mig. Ska jag ringa Åhléns då? Kram, Ywonne.

Therese Skönhetsblogg sa...

Jess: vad roligt att du tycker det! Du är så välkommen :) Tack!

Therese Skönhetsblogg sa...

Jessica: Tusen tack! :)
Tänk på att serumet går djupare ner i huden och återfuktar, därför behöver du även använda ansiktskräm ihop med det.
De perioder jag känner mig torrare använder jag Exuviance Ultra restorative creme på natten och evening restorative complex på dagen (+solskydd).
Jag brukar ta ett pump av serumet och tar det varje kväll. Där man är extra känslig av torrhet eller att man lättare får finnar?
Vilket du än menar så tycker jag att du kan lägga serumet där, är du extra torr någon stans kan du ta lite extra serum just där :)
Jag märkte ingen försämring utan bara förbättring på yttorrheten, klarar mig inte utan serum nu ;)

Glad att kunna hjälpa till! :) Kram Therese

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Tack så mycket. Jaha vad trevligt. Ja du kan ringa till Åhléns, jag har ju tyvärr ingen egen salong. Kram

Anonym sa...

Framtiden bär säkert med sig en skönhetssalong med ditt namn, typ Beauty by Therése :-) Om man inte bokar in sig för demo på Smashbox, hur kan man då boka upp dig? Skulle så gärna vilja överraska min syster med en makeover, hon har det tufft just nu, och jag är övertygad om att det skulle pigga upp henne. Kram, Ywonne.

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Ja det är i såna fall om jag kommer till er, men det verkar som att du bor långt bort? Annars kan du boka via Elite Studio så kan hon bli fotad också :)

Anonym sa...

Jag bor i Manchester, men är i Göteborg regelbundet. Mamma bor på Hisingen där jag är uppvuxen, och syrran bor i Hindås. Det skulle bli någon av de två ställena, fast förslaget med Elite Studio låter också häftigt! Det blir till sommaren isåfall, någon gång i augusti. Kram, Ywonne.