tisdag 10 april 2012

För er som vill veta vad som händer...

Hej goingar!

Ni vet ju att jag vill hålla en positiv stämning här på bloggen så därför blir detta endast ett textinlägg för er som vill läsa.

Anledningen till att jag inte bloggat så mycket det senaste är för att jag jobbat 14 dagar i rad och att jag för två veckor sedan fick reda på att Smashbox ska läggas ner på Åhléns.

Bristen på lediga tjänster gör att jag idag fick reda på att jag blir uppsagd.

Så just nu slits jag lite mellan frågor om vad man ska göra? Frilansa mer kanske? Vad tycker ni?

På något sätt känner jag mig ändå inte uppgiven och jag hoppas och tror att det kommer komma något bra ur detta med.

Ja nu vet ni hur det ligger till i alla fall.. Dagens look kommer snart!

10 kommentarer:

Ninni sa...

En så duktig tjej som du kommer snart hitta något nytt kul jobb! Håller tummarna för dig.

Ywonne sa...

Du ska inte vara uppgiven. För det första är du väldigt ung ännu, och viktigast av allt, du är otroligt bra på det du gör. Även om arbetsmarknaden är tuff på alla fronter så finns det ALLTID plats för proffs. Jag är övertygad om att något nytt och spännande kommer att presentera sig för dig, och jag ser fram emot att höra mer om det på bloggen! Jag går just nu igenom det värsta som hänt i mitt liv, men känner ändå en sådan glädje på andra fronter. Go figure! Massor av kramar!

Jenna sa...

Är helt säker på att du hur lätt som helst får ett nytt jobb som MUA för nåt annat märke/förtag - och tills dess kan du frilansa utav bara H-vetet..! =)

Ann-Sofi sa...

Trist att bli uppsagd men samtidigt öppnas ju nya möjligheter! Blir spännande att se vad du hittar på framöver. Är säker på att det kommer att gå toppen för dig :)

Lotta sa...

Du kan inte utveckla det där med att vara lärare på Makeup skolan? Varvat med egna grejer som du gjort innan? Liksom de andra som kommenterat säger jag att eftersom du är mycket duktig och begåvad, och dessutom ung, är jag övertygad om att det löser sig på ett bra sätt.
Så håll moder uppe! Det löser sig!
Kramar

Sandra (makeartbysandra) sa...

Jättetråkigt att höra, men det kommer säkerligen något positivt ur detta :) du är ju trots allt en grym makeup artist!! Jag antar att det är det du vill jobba med? Eller har du nån annan jobbdröm du kan passa på att uppfylla? :)

Therese Skönhetsblogg sa...

Ninni: Vad glad jag blir att höra det, jag hoppas detsamma :)

Ywonne: ja vi håller tummarna för det! I annat fall får jag ju mer tid att blogga.. ;)
Usch det låter hemskt, men jag hoppas och tror att du också försöker fokusera på det positiva i livet. Kram till dig!

Jenna: Hehe, ja jag funderar som sagt på att lägga manken till och frilansa. Det är ju trots allt det roligaste med detta yrket! :)

Lotta: Jag älskar verkligen att lära ut och dom verkar nöjda med mitt jobb där, tyvärr finns inte så mycket tider. Men när huvudläraren vill vara ledig har hon sagt att hon ska ringa in mig :) Kram

Sandra:Ja det hoppas jag med! Tack det värmer :) Jag har svårt att se mig själv jobba med något annat för för mig är detta mitt drömjobb :)

Fnulan sa...

Du blir alrig utan jobb!! Du är grym!
Jag håller tummarna för dig!!
KRAM

Fnulan sa...

Du blir alrig utan jobb!! Du är grym!
Jag håller tummarna för dig!!
KRAM

Therese Skönhetsblogg sa...

Fnulan: Tack vännen vad glad jag blir att höra det! :) Kram på dig!