lördag 23 juni 2012

Smashbox BB-cream

Halloj!

Det är inte ofta jag lägger upp "osminkade" bilder på bloggen (har det ens hänt?). Men jag måste bara visa er min nya favoritprodukt!

Nu när man fått lite färg vill man ju inte ha för mycket klet i ansiktet, så jag passade på att testa min nya BB-cream från Smashbox ikväll.

Det senaste har jag provat massa olika BB-creams men inte fastnat för någon och näst intill känt mig besviken på effekten.. Tills nu!

Smashbox BB-cream ger en riktigt bra "primer-effekt", är precis lagom täckande och har solskydd. Känns riktigt skönt med en allt-i-ett produkt i väskan!

På bilden har jag enbart BB-cream och inget annat.

Hoppas ni har det bra där hemma! Ikväll blir det Tapas här i Barcelona :)

2 kommentarer:

Ywonne sa...

Det har faktiskt hänt en gång innan, när du delade med dig av dina erfarenheter med problemhy. Väldigt modigt och inspirerande. Du är superfin! En fräsch solbränna räcker långt tycker jag, man är i princip färdig innan man ens börjat. Vad är BB cream egentligen? Är alltid ute efter bra genvägar :-) Kram.

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Ja just det, det har du faktiskt rätt i :) Tack! BB-cream är som sagt en allt-i-ett kräm med både solskydd, utjämnande effekt, färg och fukt. Riktigt bra produkt!