söndag 1 juli 2012

Therese Tipsar: Bästa BUS:en till ansiktet

Hejhej!


Idag var nog första dagen på semestern då jag slapp ställa klockan... Skönt!


På tal om semester, när jag är ute i solen använder jag alltid lite högre solskydd till ansiktet för att undvika att bränna mig och slippa onödiga solskador.


Detta leder dock lätt till att ansiktet och kroppen ser ut att komma från helt olika breddgrader. Tack och lov för brun-utan-sol säger jag bara!


Tidigare hade jag en favorit från Clarins som utgick, men den här från Lancôme håller definitivt måttet och ger faktiskt ännu jämnare färg! Dessutom funkar den utmärkt för oss med känslig hy.
 Pris: 50 ml kostar 320 kr på Kicks och Åhléns.
För att få något vårdande för huden som ger en naturlig nyans lägger jag hellre lite extra pengar på bra produkter till ansiktet. Den här är absolut värd priset.


Någon som testat denna? Vad tyckte ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag använder apolivas brun utan sol Face and body och den funkar ochså ganska bra! ;)

Lina sa...

Håller Helt med om att denna är en av de allra bästa (och jag vet inte HUR många jag testat vid det här laget)! Absolut värd sitt pris i och med att den är Bra för ansiktet och att den är så dryg -ett enda pumptryck behövs. Tack att du påminde mig om denna, Therese.:)

Therese Skönhetsblogg sa...

Anonym: Ja den är grym! Använder den till kroppen men tyvärr kan jag inte ha den till ansiktet för den är lite för tjock.

Lina: Ja eller hur! Som sagt väldigt dryg och funkar bra för huden :)