måndag 2 juli 2012

Dagens Look - Be discovered in purple

Tjoho!


Har precis varit och tränat och ska strax in till stan och träffa en vän. Passar på att lägga upp steg för steg på dagens ögonmakeup:
Fyll i brynen och måla en svart kajal (YSL eye pencil waterproof) i ögonbandet samt mellan fransarna - sudda! 
Måla en lila kajal (Smashbox limitless liquid liner pen Amethyst) på hela locket och under den svarta kajalen, sudda med fingret eller en pensel.
Tryck fast en ljuslila skugga på hela locket (skuggan på bilden nedan), sudda uppåt och inåt. Lägg den mörklila skuggan ur trio-paletten i globlinjen samt under hela ögat. Sudda med en rund pensel.
Smashbox Be discovered eye shadow palette.

 Smashbox eye shadow trio palette Megapixel (mörklila+highlight)
Måla en mörkblå eyeliner (Smashbox limitless eye liner Indigo Ink) ovanför fransarna. Avsluta med svart mascara (Maybelline the falsies mascara).

2 kommentarer:

Ywonne sa...

Jag älskar lila. Vilken snygg och inspirerande dagens look. Tack! Jag ska försöka härma, men måste tyvärr shoppa lite först :-) Åh, vad ledsen jag blir (INTE!). Härligt med färg! Förresten, du sminkade mig sist i grönt (jade microshadow MUS, mörkgrön från YSL m.m) och varje gång jag gör den sminkningen får jag jättemycket komplimanger :-) Jag måste också säga att jag verkligen hoppas att vi även kan ses i framtiden, du har sådan härlig, ung, positiv energi som smittar av sig tonvis! Kram.

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Vad roligt att du tyckte det. Kul att du trivs med sminkningen!
Det gör vi säkert, kommer ju finnas kvar fast på Kicks istället :)