söndag 19 augusti 2012

Ny hårinpackning

God kväll!

Idag har jag packat, målat naglarna och haft gäster. Imorgon bär det av till Malmö för jobb i tre dagar, hörde förresten att det var Malmöfestival så kanske hinner kika runt där lite också :)

Jag beställde ju hårprodukter från HQhair för ett tag sedan. Produkten som var slut sist kom idag:

Joico K-pak moisture intense hydrator - en fuktmask för torrt och skadat hår.

Har haft lite torra toppar det senaste så får se hur den hjälper! :)

12 kommentarer:

Ywonne sa...

Så trevligt! Malmö är en mysig stad. Kan man förresten använda enbart Jane Iredale mineralpuder i ansiktet utan varken primer, foundation eller något annat? Kram från ett soligt Göteborg :-)

Ywonne sa...

Hej Therese! Jag skickar ett ledset ansikte till dig :-( eftersom jag saknar action på bloggen. Hoppas du har det bra! Kram.

Ywonne sa...

Förresten, har Kicks Göteborg fullt sortiment av Smashbox nu? Jag är så sugen på att pröva paletten Brown Eyes! Kram.

Anonym sa...

Hej! Tänkte bara fråga om du har gått hos Camilla i Göteborg eller Stockholm för ansiktsbehandlingar? :)
Blev sugen när jag såg hur bra resultat du fått!

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Verkligen ledsen att jag inte hinner uppdatera.. Men börjar tidigt och kommer hem sent, samt reser en hel del just nu. Vill gärna hinna med bloggen, men måste komma in i jobbet lite först känns det som.
Jag rekommenderar alltid att man använder primer under för det är det som jämnar ut strukturen och gör så det räcker med mindre puder. Men det går absolut att köra utan också :) Kicks i Gbg har nästan fullt sortiment, men det som inte finns där finns online och på P.U.B i Sthlm. Kram

Therese Skönhetsblogg sa...

Anonym: Hej! Jag gick i Gbg, men om du har stora problem och bor i Gbg kan jag rekommendera att gå till en hudläkare. De här är riktigt duktiga http://ghm.nu/personal.html
Hoppas även du får goda resultat! :) Kram

Ywonne sa...

Hej Therese! Jag tycker jättemycket om bloggen, och ville bara tala om det :-) Tack för råden. Jag har nu köpt Jane Iredale mineralpuder och jag undrar om jag måste köpa den fixeringsspray som rekommenderades för att kunna applicera mer än ett lager? En sista grej (för den här gången :-)) var online kan jag köpa paletten Brown Eyes, för den säljs inte i Storbritannien? Stor kram och se till att vila och ladda också!

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Oj, jag vet inte så mycket om fixeringssprayen. Kör hellre på primer i såna fall för att inte bli torr tex.
Kolla här för att hitta paletten: http://www.sephora.com/photo-op-eye-enhancing-palette-brown-eyes-P292407
Har ni Sephora hos dig? I såna fall skall den finnas där :) Kram

Maria Qvist - hår&makeup-stylist sa...

Therese, hoppas du gillar inpackningen, själv älskar jag den!! Den kan dock upplevas aningen sträv i håret snarare än mjuk, på grund av proteinerna:)

Skulle bara vilja flika in till dig Yvonne : jag har själv jobbat en del med Jane iredale, och om du är torr eller vill jobba upp täckhet har de en mist "pommist" som fungerar som fuktgivande och fixerande spray. Lägg ett lager puder, spraya och lägg ett nytt lager, resultatet blir fantastiskt fint!

Therese Skönhetsblogg sa...

Maria: Jag tror du tänker på K-pak deep penetrating reconstructor? Den här är mer som en återfuktande mask som man kan ha efter K-pak deep p r.. Så den blir inte sträv på håret utan jätte mjuk :) Gillar den starkt!Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Såg du Marias kommentar? :) Som sagt kan du ha den som en fuktspray men jag tycker inte att man borde behöva det för att kunna lägga ett täckande lager.
Testa utan spray och känner du att du blir för torr kan du köpa sprayen men säg till mig nästa gång så rekommenderar jag ett puder som blir mer täckande :)

Ywonne sa...

Hej! Tack till Maria och dig Therese för de goda råden. Jag tycker att idén med spray känns lite besvärlig. Jag ska dock pröva mig fram så får vi se! Annars ber jag dig Therese om tips på annat puder. Kram!