torsdag 1 november 2012

Here we go!

Gissa var jag är?

Lite mindre kö idag men nu blir det ett besök på Kicks Emporia! :)

7 kommentarer:

Ywonne sa...

Vilken häftig byggnad. Ser ut som en korsning mellan Guggenheim museét och "the Gherkin" i London. Gissa om jag blev glad idag Therése när jag var och handlade och hittade ögonskuggspaletten brown eyes :-) Smashbox har öppnat igen i min stad! Kram.

Ywonne sa...

Häftig byggnad! Ser ut som en korsning mellan operahuset i Sydney och the Gherkin i London. Förresten så har Smashbox öppnat igen i min stad, och de hade paletten brown eyes :-) Brown eyes does love Brown eyes. Jag gjorde en blå sotning igår, och jag blev så himla fin. Tack för steg för steg guiden! Du är toppen! Kram.

Anonym sa...

Hej Therese!

Som den Smashbox experten du är, kanske du kan hjälpa mig.....
För tre år sedan köpte jag ett Lip Gloss i USA. Färgen heter Debut och är ganska neutral/lätt persikofärgad. Jag har letat efter den på Kicks men det verkar inte som den finns längre. Vet du vilket gloss jag menar och vilken färg skulle jag kunna välja istället?
Tack för en bra blogg.

Mvh Lisa

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Ja visst är det maffigt! Åh vad roligt :) Kul att du blev nöjd! Kram

Lisa: Jag kommer inte ihåg färgen i huvudet men när jag googlade den tyckte jag den kändes lik Lip enhancing gloss Pop. Så kolla in det! :) Kul att du gillar bloggen!

Anonym sa...

När kommer videoinlägget?? :)
Väntat ett år nu.....

Therese Skönhetsblogg sa...

Anonym: Sorry!! Mycket har kommit emellan... Vad vill du se? :)

Anonym sa...

gärna hur man lägger en eyeliner likt Amy Winehouse,får aldrig till den. Och hur man plockar/fyller i ögonbrynen. Min killkompis har också ögonbryn som behöver fixas till så det skulle vara till stor hjälp! :)
Ps! Min son är 15 år och intresserad av att köpa en fuktkräm/mouisteriser till ansiktet vilken reckomenderar du? Är det förtidigt för honom att börja med peeling och olika typer av hudvård? Tacksam för hjälp! :D