söndag 25 november 2012

Lite sugen...

Har fastnat i flygshopen Arlanda och står med den här fina boxen i handen. Jag har länge trånat efter Le Parfum av Elie Saab men känner att jag redan har allt för många hemma...

Julkitet känns dock mer än lockande! Ska jag slå till? ;)

6 kommentarer:

Ywonne sa...

Även om du nu redan är tillbaka på Sveriges framsida, så är min gissning att du köpte parfymen. Varför? Jo, för att du är en dålig människa :-) precis som jag själv! Förresten så var jag tvungen att snabbsminka mig idag. Det blev lite concealer, mineralpuder, eyeliner, mascara och läppglans. Du har gjort snabblooker på dagens look förut, men jag kunde aldrig tro att det var sant, men eyelinern från MUS gjorde susen. Nu vill jag bara köpa lite fler färger! Kram.

Anonym sa...

Min son är 15 år och intresserad av att köpa en fuktkräm/mouisteriser till ansiktet vilken reckomenderar du? Är det förtidigt för honom att börja med peeling och olika typer av hudvård? Tacksam för hjälp! :D

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: ja eyeliner gör susen! Man ser genast piggare ut :) Kram

Anonym: Om han har problem med hyn (acne) rekommenderar jag Exuviance. Vill han bara ha fukt eller matta ner så har Clinique och Shiseido bra herrserier. Vill man ha något i budgetklass ska Bulldog vara prisvärda (finns på tex Åhléns).
Peeling är ju perfekt att börja med nu för att få bort döda hudceller och förebygga oren hy :)

Ywonne sa...

Glöm inte att kolla in mitt inlägg under rubriken wedding style. Jag skulle behöva få besked från dig. Kram.

Anonym sa...

Ok han har ingen acne eller sådant, använder clerasil och dermalogica sensitive skin, tyvärr var dermalogica inte för hans hudtyp då den kan bli överkänslig..... Tack för hjälpen! :)

Therese Skönhetsblogg sa...

Anonym: Okok. Ajdå, hoppas att det funkar bättre med detta då. Clinique är ju parfymfritt och Bulldog har en kräm för känslig hy :)