söndag 13 januari 2013

Todays Look - Admire me

Hallå hallå!

Då var årets första jobbvecka avklarad. Nästa vecka kommer jag spendera större delen i Norge. Vi ska på utbildning/uppdatering för Smashbox och se alla nyheter som kommer. Spännande!!

Jag har faktiskt fått hem några av godbitarna som kommer i vår, så här använde jag en palett som jag tror ni kommer älska! - jag vet att jag gör det i alla fall... ;)

Eng: Hello! So, I finished the first work week for this year and next week I'm going to Norway to find out about all the Smashbox news coming up. Very exiting!! 
I actually received some of the goods coming up, so I put together this look with an eye shadow palette I think you are going to love! - I know i do... ;)
Paletten Admire me anländer med Smashbox vårkollektion Love me senare i vår. Jag berättar mer om vårlooken efter mötet i Oslo så häng kvar för det ;)

7 kommentarer:

Ywonne sa...

Ser väldigt fräscht och naturligt ut! Gillar sådant när jag inte vill sticka ut för mycket men ändå synas :-) Kram!

Lotta sa...

Spännande med alla nyheter!

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Tack så mycket! Kram

Lotta: Ja, nyheter är aldrig fel! ;)

Andréa sa...

Naturligt och fräscht :)

Anonym sa...

Snygg sminkat!! Har försökt få till eyelinerlooken på mig själv men jag ser mer ut som att min systerson ritat på mig.

Therese Skönhetsblogg sa...

Andréa: Tack så mycket! :)

Therese Skönhetsblogg sa...

Anonym: Tack!! Eyeliner kan vara lite klurigt i början. Här har jag en tutorial med lite eyelinertips! http://www.youtube.com/watch?v=cEWXlmDMXqE

För att enklare se när du målar eyelinern - luta gärna huvudet bakåt och titta in i spegeln. Lägg penseln mot fransrötterna och måla istället för att dutta med toppen :)

Hoppas några av tipsen hjälpte!