onsdag 13 februari 2013

Today's Look - Mega cerise

Heej!

Det känns skönt att blogga igen. Förra veckan reste jag runt bland Kicks i Skåne och nu kom jag nyss hem från Charlottenberg (ovanför Karlstad) där jag varit och jobbat ett par dagar och haft morgonkurs för Smashbox!

Även fast jag inte alltid hinner uppdatera så fotar jag mina looker för att kunna dela med mig till er.

Smashbox har precis fått in sprillans nya läppstift "Mega tint long wear lipcolor" som sitter i upp till 8 timmar - dessa var jag ju självklart var tvungen att testa!

Nya favvofärgen heter Cerise och när man lägger på stiftet känns det nästan som man sprayar vatten på läpparna - sjukt härlig känsla!

Eng: Just got back from a work trip up north in Sweden! In today's look I'm wearing Smashbox brand new Mega tint long wear lipcolor Cerise. Love the moist feeling you get when you put it on.


Idag ringde förresten radio P3 som hade sett mina Tutorials på YouTube (videobloggar) och frågade om jag ville prata mer om detta fenomen. Jag tackade ja så imorgon bär det av till studion för att snacka makeup i direktsändning! Pirrigt men kul!!

Ni som vill lyssna får slå på P3 vid kl.10.15! :)

4 kommentarer:

Lotta sa...

Fin du är! Och läppstiftet ser jättefint ut, vilken härlig färg!
Såg inte detta förrän nu, men jag hade inte kunnat lyssna ändå, eftersom jag jobbade. Men vilken kul grej! Grattis till det!

Therese Skönhetsblogg sa...

Lotta: Åh tusen tack! Ja det var lite spännande! Om du skulle vilja lyssna så ska det finnas på P3:s hemsida. Programmet hette Pp3 och jag började prata ca.25 min in i sändningen :) Ha en bra kväll!

Ywonne sa...

Du passar verkligen i väldigt starka läppfärger. Så fint! Kram!

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Tack så mycket! Kram