söndag 1 september 2013

Todays Look - Electro

Hallå där!

Guud vad längesen det var jag skrev här nu... Just nu spinner allt på i 110 med jobb, träning, vänner och samboliv. Men dagens huvudvärk fick mig att tvingas sitta ner och ta det lite lugnt. Så här har ni resultatet av en rastlös Therese och en helt ny skuggpalett från Smashbox! Jag använde/I've used:
Smashbox Lid primer
Smashbox Photo op eye shadow trio Electro 
Smashbox Heat wave palette
Smashbox limitless liquid liner pen black
MUS lip liner Russian (röda bryn/red eye brows)
Smashbox Full exposure mascara
MUS eyelashes Miss

Nu blir det fika med en vän och bloggkollega! Ha en mysig kväll <3

10 kommentarer:

Ywonne sa...

Sååå roligt med ett inlägg på bloggen! Förstår att det är tufft att hinna med allt. Snygg och spännande look! Hoppas du haft en härlig sommar! Kram 😃

Anonym sa...

Hejsan:) Jag hittade bloggen av en slump när jag letade lite om vad folk uppnått för resultat med exuviance. Hoppas att du kan ta dig tid att svara på nån fråga. Har aldrig tidigare haft direkt problem med min hud,, nån finne då och då men inget allvarligt.I våras så fick min hud lite spel och finnar på kinderna och käkbenet började ploppa upp. Samtidigt fick jag som knotter på kinderna,, vita pormaskar som är fruktansvärt lättklämda. Var på en exuviancesalong och fick gjort en djuprengöring och utplockat produkter för min hud. Har nu hållt på med mina produkter i ca 3 veckor och ser värre ut än innan..Stora innebrännare på hakan och käkbenet. Ont som sören gör dem oxå. Jag frågade verkligen många gånger min hudteraput om invänjning av dessa produkter då jag aldrig förr använt denna typ av produkter. Hon så bara sätt i gång med allt direkt. Jag visste att jag skulle få en utrensning men hur länge ska detta vara?? Kommer all sikt som man har under huden att ploppa upp som finnar eller vad?? Pormaskar försvinner de av sig själv in i huden eller vad?? Såg att för dig tog det 2 månader. Betyder det att du inte såg någon förbättring alls på två månader?? Använder du än i dag exuviance eller har du bytt till något annat?? Hoppas verkligen du orkar ge mig lite svar för jag känner smått panik..Blev rekommenderad Aha penslingar men detta är inget som är aktuellt i nuläget..Kan man bli av med sina problem med enbart hemmaprodukter?? Jag har inte akne.Nu ska jagkjagkolla runt på din fina blogg på alla dina fantastiskt fina sminkningar..Ha en trevlig helg fina du:))

Patrik sa...

Hej,
Vi har en nystartad sida, www.bokahalsa.se och söker just nu både kunder och hjälp med att få uppmärksamhet kring vår sida, skulle du kunna tänka dig att länka till vår sida från din blogg?

Hanna sa...

Riktigt snyggt!

Sofie sa...

Riktigt snyggt!

Helena sa...

Snyggt! :)

Lotta sa...

Ville bara önska dig en God Jul!

Ywonne sa...

God jul och gott nytt år! Hoppas att allt är bra! Kram.

Therese Skönhetsblogg sa...

Hej allihop! Tack för era fina kommentarer. Anonym: Jag är ledsen att jag inte svarat, men man får ge det tid med Exuviance. Jag hoppas att din hy blivit bättre! Kram på er

Therese Skönhetsblogg sa...

Hej allihop! Tusen tack för era fina kommentarer. Ursäkta att jag varit så dålig på att svara och jag hoppas att ni mår bra!
Anonym: Jag håller tummarna att din hy blivit bättre, det tar ofta ett tag innan allt rensats ut. Kram på er!