måndag 8 september 2014

CND Modern Folklore Collection 2014

Hallå hallå!

Förra veckan fick jag ett pressutskick med den nya kollektionen CND, Modern Folklore.

För er som inte testat CND Vinylux så kan jag säga att det är de bästa lack jag provat. Anledning till att jag gillar dom är för att de torkar sjukt snabbt, du behöver inget underlack och de sitter i upp till en vecka (på jobbet hade jag alltid ett ljust lack därifrån, för då räckte det att jag lackade om naglarna varje söndag - smidigt!).
Kollektionen består av 6 lack i färger som fångar upp höstens catwalktrender med lyxiga färger och material med handgjorda detaljer. "Modern folklore-kollektionen ska föra sinnena till vacker vävkonst mönster inspierade av Faberge och förvandlar naglarna till eftertraktade skatter".
  Indigo Frock och Plum Paisley
 Rose Brocade och Crimson Sash
 Locket Love och Fine Vermilion.

Lacken ligger på 135 kr styck. Har ni inte provat CND innan och är sugna på att testa så har ni närmsta inköpsställen på tel: 08-40 83 82 33.

Som sagt jag tycker verkligen om lacken och kan knappt bärga mig för att testa färgerna nu i höst! Det orange Fine Vermilion känns som en bra övergång mellan sommar/höst tycker jag :)

2 kommentarer:

Ywonne sa...

Härliga färger! Jag har provat deras lack tidigare och har absolut varit nöjd! När är lacken ute i butik och var kan man köpa dem? Kram!

Therese Skönhetsblogg sa...

Ywonne: Vad kul att du också gillar dom! Kika på www.icgroup.se så ska det stå var nagelsalonger som säljer lacken nära dig finns :) Kram