söndag 7 september 2014

Nu kör vi!

Hej allihop!

Hoppas att ni har haft en härlig sommar. Här kommer en liten update om vad som händer i mitt liv.

Sedan 1 september är jag efter sju år tillbaks i skolbänken och pluggar ekonomi (ja jag är lika förvånad som ni!), samtidigt som jag har tjänstledigt och istället jobbar på mitt eget företag som frilansande makeupartist och hårstylist.
Och nej, jag vill absolut inte byta bransch helt - det är ju detta jag älskar att göra och att vara Artistry trainer för Smashbox är det bästa och roligaste jag någonsin gjort! Jag vill bara ha en möjlighet att utvecklas och kanske kunna sikta ännu längre i framtiden :)

I mitt jobb de senaste två åren har jag arbetat heltid och på kvällarna tränat eller försökt hinna umgås med vänner, därför har bloggen tyvärr blivit lidande. Eftersom jag nu pluggar kommer jag att ha helt andra möjligheter att blogga och jag lär dessutom ha sminkabstinens var och varannan dag som jag lär ta ut här på bloggen ;-)

Sorry för ett långt inlägg men jag hoppas ni orkar läsa och att flera av er hittar tillbaks hit! Jag kommer lägga upp lite bilder från året som gått framöver, men vi kan ju börja med en nytagen bild så ni känner igen mig:


Japp... för första gången i mitt liv så är jag numera ljushårig! :)

5 kommentarer:

Ywonne sa...

Hej! Välkommen tillbaka! Något av det viktigaste i livet är att alltid sträva vidare, så jag tycker att dina planer låter jättespännande. Ska bli kul att höra hur det går för dig framöver. Lycka till och stor kram!

Ywonne sa...

Förresten är du jättesnygg med ljust hår! :-)

Therese Skönhetsblogg sa...

Tusen tack Ywonne! Kul att du är här och läser igen :) Kram på dig

Emelie Karlsson sa...

Vad roligt att du är tillbaka! Det ljusa håret var riktigt snyggt på dig, måste jag säga :)

Therese Skönhetsblogg sa...

Emelie: Vad glad jag blir :) Tack så mycket!