lördag 27 september 2014

Shopping shopping!

Hejsan!

Mitt i tentaplugg, film och lördagsmys så blev jag plötsligt extremt shoppingsugen. Vilken tur då att man inte behöver lyfta sig ur soffan för att få bukt med det behovet!

Bland annat blev det nya ansiktsprodukter (samma som jag haft innan från Exuviance) och lite hårprodukter, mer eller mindre nödvändiga - beror på vem man frågar ;)


Här ser ni mina shoppingkorgar. Jag har länge varit helt förälskad i Joico och har haft deras K-pak spray i flera omgångar. Sist testade jag även inpackningen Revitaluxe och tycker den är super! Vill man inte ha svinto-looken får man trots allt jobba extra med fukt och proteiner när man bleker håret.

Nytt för den här gången blev Redken Extreme Anti-snap som är en protein-treatment och värmeskydd i ett och som fått höga kundbetyg på sidan. Ska bli kul att testa!

Sist men inte minst har jag hittat en ny favorit mot gula toner. Den slår dessutom Revlons färgbomb med hästlängder - Wella Color fresh silver heter den, man får dock vara lite försiktig med tiden om målet inte är att bli gråhårig :)

2 kommentarer:

Ywonne sa...

Vem älskar inte lite retail-therapy, man känner sig alltid så uppiggad och glad! Kram!

Therese Skönhetsblogg sa...

Ja visst gör man Ywonne! ;) Kram